Hej och välkommen till Sara Vaiho's portfolio!~

Hej käre läsare, och välkommen.
I denna portfolio kommer ni att kunna få se bland annat filmer, foton, 3D grafik och lite layout skolarbeten som jag har gjort. Men även några få jobb.
Jag heter alltså Sara Vaiho och går andra året på Sundsvalls Gymnasium Medieprogrammet.
På fritiden åker jag gärna Snowboard, spelar innebandy eller dyker, vilket skulle kunna bevisa att jag är väldigt aktiv samtidigt som jag tillbringar mycket tid framför datorn.
Enjoy!

Foto

Skoluppgifter:Jobb:


Multimedia


Grafisk Design

Skoluppgifter:

Annat

Hitta mig på:
Film

Fritidsfilmer: Ramundberget 2011~
Under 4 års tid har vi i våran familj och en kompis familj tagit våra bilar upp till Ramundberget. Detta är senaste ifrån 2011.


Fritidsfilmer: Kort effekt film~
Dagen efter nyår hade barnen i familjen Vaiho och Erwald absolute ingenting för sig, så de bestämde sig för att filma några scener och sedan testa att redigera i After Effects. Här har vi resultatet.


Skoluppgifter: Hur man bygger en studsmatta~
Uppgiften var att göra en instruktionsfilm där ergonomi-tänk skulle finnas och att filmkunskaperna satt där de skulle. Vi gjorde en instruktionsfilm om hur man bygger en studsmatta och smällde upp den sent i Oktober.


Skoluppgifter: Rose~
En egen film vi fick göra där man skulle utmana sig själv. Här testade jag på Green Screen Effekten, eller som i detta fall. Blue Screen med två blå filtar. Resultatet blev kanske inte som jag hade tänkt mig, men ett bra första försök i och med att vi aldrig hade gjort detta förut.


Skoluppgifter: Twilight duellen~
Uppgiften var att fånga blickar och att skapa en rejäl upptrappning och sedan hitta på ett bra avslut. Läraren ville också ha bra ljussättning. 


Skoluppgifter: Plagiat av TV4 Nyheterna~
Här fick vi i grupp om fyra, uppgiften att härma ett direktsänd TV program. Vi valde TV4 Nyheterna och hade precis fått nya HD kameror och använde därför inte extern mic. Vilket blir förklaringen till det lite sämre ljudet. 


Skoluppgifter: Rökning Propaganda~
Fick göra en propaganda om vad vi ville. Vi valde rökning och hade en helt annan idé ifrån början då en av våra lärare (av någon anledning) sa soffa och fredags mys. Och detta blev resultatet av det.


Fritidsfilmer: Byplundrarna teaser trailer~
Under sommaren 2011 filmade jag och fyra kusiner in en film som kallas Byplundrarna. Tyvärr så valde vi att sälja DVD istället för att slänga upp den på youtube. Den är 10 minuter lång och har en 'stor' fight scen som tog en dag att planera och två dagar att spela in. Totalt så var det 16 personer som blev involverade i form av manusförfattare, designer, skådespelare, regissör, exklusiv redigerare, redigerare, extra skådespelare och stunt koreograf. 


Fritidsfilmer: Byplundrarna Exklusiv Sneak Peek av krigsscenen.
Denna krigsscen ifrån fimen Byplundrarna tog en dag att planera och två långa härliga dagar att spela in. Vi hade med oss två 'stunt' människor som genom sin teater hade fått träna krigsstunt på varandra. Och dagen då jag och Frida Kainu (stunt koreograf) planerade krigsscenen kom vi på att dessa två skulle kunna få bada. Resultatet av blev helt amazing och jag är väldigt tacksam över att de ställde upp på detta. Men här har ni den nu! Så titta och njut!


RSS 2.0