Eclipse Parody by the Hillywood Show~

Hahhahaa, gudars vad jag har garvat till TheHillyWood parody till Eclispe! Fy fan alltså xD Tänkte först inte lägga upp den, men den är så bra (: Annars idag så har jag varit på lyslördag med min kusin, spelat in en film med mina kusiner. Fick på Hanna Mascara för första gången i hela sitt liv! Det är ett minne för livet, haha! Uhm, slänger upp dom bilderna tillsammans med videon imorron om det skulle gå vägen. Fint hörs hej Lisa! Night ^^

Lovelovelove~

I don't wanna be friends~

 

Eclipse Parody by The Hillywood Show™ from The Hillywood Show™ on Vimeo.

Se den här!


NDW

Idag kära vänner har jag varit på Boda Borg! Jag kommer vara forever young alltså, kommer nog iaf aldrig växa upp. Vi tog 9 stycken stämplar och i en bana som vi fick vänta jätte längei, så knackade dom i "cellen" bakom oss och min far sa: OKOPATO! som typ betyder upptaget xDDDDD så jäkla roligt!, dog då C: Har i alla fall haft en väldigt trevlig dag som avslutades med att försöka se mina kusiner på IDOL. Och jag såg faktiskt Hanna! :'D Skitcoolt ;)

Riktigt trevlig musik detta. Ett fint ungt band som heter Her Bright Skies nedanför med låten Heartbbreaker och under den Sold our souls.

HAHAHHA

HEEEEEEEEEEEEEEEj ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

RSS 2.0